Παγωτο με Σπιρουλινα flakes

Γλυκιά απόλαυση με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χάρη στα Σπιρουλίνα flakes, το αγαπημένο σας γλύκισμα περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως πρωτεΐνη και σίδηρο, που χαρίζουν ενέργεια και τόνωση!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας :10′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 113,4 kcal

 

Υλικά για 500 γρ. παγωτό:

  • 100g φρέσκο γάλα αγελάδος αποβουτυρωμένο ( 1,5% λιπαρά)
  • 100g γάλα αμυγδάλου
  • 3 κ.γλ. στέβια
  • 1 πρέζα βανίλια σε σκόνη ή 1 κοτσανάκι βανίλια ( φυτό)
  • 2 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes

Εκτέλεση:

  1. Ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από τα Σπιρουλίνα flakes σε μια μικρή κατσαρόλα
  2. Ζεσταίνετε το μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, χωρίς όμως να βράσει.
  3. Αποσύρετε από την εστία, ρίχνετε τα Σπιρουλίνα flakes και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο το οποίο βάζετε στην κατάψυξη.
  4. Ανά 30′ βγάζετε το δοχείο και χτυπάτε το μείγμα με το μίξερ χειρός.
  5. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται 5-6 φορές.

Εάν υπάρχει παγωτομηχανή, τοποθετείτε το μείγμα στον κάδο της μηχανής και ακολουθείτε τις οδηγίες του προϊόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *